Zaštitna folija za automobile - CFS Elite Black PPF

Cena: 53,20 EUR

na stanju
Naziv Zaštitna folija za automobile - CFS Elite Black PPF
Brend CFS
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Boja Crna
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Elite Black PFF je zaštitna folija koja je za razliku od bilo koje druge PPF folije potpuno neprozirna sa kristalno sjajnim crnim finišom i namenjena je klijentima koji žele da zaštite i očuvaju svoj automobil dodajući mu akcenat ogledalo crne boje. 

CFS PPF (Paint Protection Films) folije sastoje se od ultra tankog poliuretana koji formira zaštitni površinski sloj i pruža najjaču i najtrajniju zaštitu vašem automobilu od malih udara (npr. od letećeg kamenja), ogrebotina, vrata drugih vozila, insekata ili prskanja soli u toku zime. Folije se nanose se direktno na karoseriju vozila i omogućuju vrhunske performanse i izuzetnu izdržljivost.

CFS PPF folije imaju elitnu tehnologiju “Self Healing”, koja sva sitnija oštećenja i ogrebotine regeneriše automatski prilikom izlaganja toploti za vrlo kratko vreme. Napredni hidrofobni završni sloj odbija vodu i prljavštinu omogućavajući vam lako čišćenje i  jeftino održavanje. Zahvaljujući superiornom lepku koji ne žuti tokom vremena imaćete kristalno čistu završnu obradu koja nije podložna prevremenoj promeni boje. 

  • Samoizlečivost
  • "Edge seal" tehnologija
  • Hidrofobni sloj
  • Kristalno sjajan crni finiš
  • Otpornost na mrlje, udar kamenčića, blage ogrebotine, kiselinu insekata, smolu

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 5 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope). 

Ova folija je dostupna u širini rolne od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 53.2 EUR/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.