Atest za zatamnjena stakla u 3 koraka

Važeći zakon kaže da stakla u ravni vozača (ispred B stuba) smeju biti zatamnjena do 30%, stakla u ravni zadnjih sedišta i zadnje vetrobransko staklo (iza B stuba) smeju biti zatamnjena neograničeno i do 100%, dok se prednje vetrobransko staklo ne sme zatamnjivati.

U skladu sa ovim zakonom, Agencija za bezbednost saobraćaja je izvršila ispitivanja i izdala uverenja za distributere i vrste folija sa kojima se može dobiti atest, a takođe je označila i ovlašćene servise u kojima te folije moraju biti ugrađene. Spiskovi folija sa kojima se može dobiti atest kao i ovlašćenih servisa gde se te folije mogu ugraditi da biste dobili atest nalaze se na sajtu Agencije za bezbednost saobraćaja. Samo sa folijama koje su dobile uverenje od ABS se može dobiti atest u Srbiji, ni sa jednom drugom vrstom!

Procedura za dobijanje atesta za zatamnjena stakla na automobilu je sledeća:

1) Tražite saglasnost za zatamnjivanje automobila od ovlašćenog uvoznika za Vašu marku automobila - U CFS servisima ovaj deo posla mi završavamo tako da skraćujemo celu proceduru samo na 2 koraka;

2) Folija koja se montira mora na sebi imati oznake (kodove) koji su zavedeni u AMSS i ABS a koji pokazuju da je folija atestirana. Ovlašćeni servis (sa spiska ABS) montira foliju za koju je ovlašćen i izdaje potvrdu o montaži;

3) Sa potvrdom o montaži koju ste dobili u ovlašćenom servisu i potvrdom od proizvođača autombila idete u AMSS gde oni proveravaju folije i dokumentaciju. Ukoliko je sve navedeno u redu i ako ste dobili potvrdu, AMSS šalje dokumentaciju u ABS koji u roku od 3 radna dana izdaje atest za ztamnjena stakla. 

Atest se vadi jednokratno i važi neograničeno.

 Car Foil Shop doo je uvoznik i ekskluzivni distributer brenda Solar Screen iz Luksemburga, čija je serija Black Plus atestirana u ABS, na sebi ima kodove i sa njom se može dobiti atest. Takođe, Car Foil Shop je označio spisak ovlašćenih servisa gde se te folije mogu montirati.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate. 

Share

Array ( [id] => 10 [status] => 1 [code] => me2 [country] => Crna Gora [lang_code] => sr_RS [language] => Crnogorski [url] => cfsdoo.me [pager] => 20 [currency] => EUR [title] => Auto folije | Folije za Štampu | Folije za stakala i enterijere objekata | [email] => info@cfsdoo.me [order_email] => info@cfsdoo.me [franchise_email] => info@cfs.rs [address] => Bulevar dr Ibrahima Koristovića 28A [phone] => Podgorica [fb_link] => https://www.facebook.com/CFSfolije [twitter_link] => https://www.instagram.com/cfs_folije [google_plus_link] => https://www.instagram.com/cfs_folije [google_analytics] => UA-50897565-6 [meta_abstract] => Car Foil Shop - Auto folije | Folije za stakla objekata | Brendiranje | [meta_description] => Car Foli Shop Nikšić - se bavi prodajom i montažom svih vrsta auto folija, folija za stakla objekata, alata za folije i opreme za styling automobila. U ponudi Auto folije: 3D carbon karbon folije za automobile, mat folije, metalic, reklamne folije za brendiranje automobila, sjajne folije i još dosta drugih folija za lijepljenje karoserije automobila i kola. Takođe, u ponudi automobilske folije za zatamnjivanje stakala i toniranje farova i stop svetala. U ponudi folije za staklo izloga, poslovnih zgrada i objekata, kao i reklamne folije za brendiranje objekata ili brendiranje automobila. Ogledalo folije za stakla, UV folije, Sigurnosne folije i Pancir folije. Pogledajte na našem sajtu cenovnik i katalog, cene folije za automobile i galeriju radova. Cijene auto folije. Cijena, cijenovnik i katalog folija za automobile. Folija za zatamnjivanje stakala. Lepljenje i montaža folije za karoseriju, presvlačenje vozila folijama i brendiranje automobila. [meta_keywords] => CFS, Car Foil Shop, auto folije, auto folija, folije za automobile, folije, folije za stakla, folije za staklo, folije za objekte, brendiranje vozila, brendiranje automobila, brendiranje objekata, folija, folije za kola, auto folija cijene, automobilske folije, lijepljenje folije, carbon, karbon, mat, zatamnjivanje stakala, brendiranje, toniranje farova, prodaja auto folija, tuning, styling, hrom folije, folije za stakla, folija za automobile, folija za kola, folija za farove, ogledalo folije, sigurnosne folije, pancir folije, UV folije, [meta_author] => Car Foil Shop [meta_classification] => Reklame i Grafička industrija )